onsdag 6 oktober 2010

ÄPPELPANNKAKA

2 port 405 kcal/port

  • 2 ägg
  • 1/2 dl grahamnsmjöl
  • 2 dl mellanmjölk
  • 150gram keso mini
  • 2 små klyftade äpplen
  • 1 tsk kanel
  • 2 msk råsocker
  • 1 tsk flytande smör/olja till formen

servera med rårivna morötter

Gör så här:
  1. Sät ugnen på 225 grader
  2. Vispa ihop ägg, mjöl, mjölk och keso.
  3. Smörj formen.
  4. Häll blandningen i den smorda formen.
  5. Lägg på äppelklyftorna.
  6. Strö över kanel och socker.
  7. Grädda mitt i ugnen i ca 30 min tills pannkakan stelnat.
från Må Bra nr 10 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar