Ingredienser 4 port
1 block torskfilé à 400 g
Salt
Vitpeppar
Citronpeppar
2 ägg
2 dl ströbröd
1/2 dl vetemjöl
1 msk matfett
Remouladsås:
2 dl minifraiche / naturell yoghurt / fil
2 msk lättmajonnäs
1 dl bostongurka
Salt
Vitpeppar
Gör såhär:
Halvtina fisken och skär den 1 ½ cm tjocka skivor. Salta och peppra.
Vispa ägget. Blanda ströbröd, vetemjöl och kryddor. Vänd fisken först i ägg och sedan i ströbröd och lägg över på en tallrik.
Stek fiskpanetterna i en stekpanna med matfett på svag medelvärme, ca 4 minuter per sida.
Remouladsås:
Blanda minifraiche, majonnäs och bostongurka. Smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar